KOSTEN

Tarieven

Intake & begeleidingsgesprekken tarief op aanvraag
Individuele therapiesessie per 50 minuten; op aanvraag
Diagnostiek (eenmalig) €195,00
Sociaal therapeutisch Atelier per 2,5 uur (eenmaal per 14 dgn) €125,00
Consultatief telefoongesprek op afspraak per 10 minuten €15,00
Coachingsgesprekken tarief op aanvraag
Masterclasses tarief op aanvraag
Opvoedcheck tarief op aanvraag
Cursus/workshop tarief op aanvraag

Voor meer informatie en kosten gelieve contact met ons op te nemen

Betalingsvoorwaarden


Voorwaarden:

Alle opdrachten worden aanvaard onder de voorwaarden van de NFG/Sampo/NVKT, op aanvraag beschikbaar.

In ons werk zijn wij gehouden tot beroepsgeheim. Zinvolle uitwisseling van informatie met derden, zoals huisartsen, familieleden of leerkrachten (bij kinderen), vindt dan ook enkel plaats in overleg met en na uitdrukkelijke toestemming van de betrokken verantwoordelijke client. In het geval van kinderen zijn dit de ouders of wettelijke vertegenwoordigers.

In gescheiden gezinshuishoudens is de hulpverlening aan kinderen gehouden aan schriftelijke toestemming van beiden ouders of wettelijke vertegenwoordigers.

Betalingsvoorwaarden:

Facturen worden maandelijks aan de verantwoordelijke cliënt zelf verzonden, en rechtstreeks aan ons voldaan. De betalingstermijn is 14 dagen. Afhankelijk van de verzekeringspolis van de cliënt kunnen de kosten door de cliënt zelf worden gedeclareerd bij de verzekeringsmaatschappij.

Bij het aangaan van een afspraak voor gesprekken, diagnostiek, coaching of therapie, atelier of anderszins, is de verantwoordelijke cliënt cq de ouders gehouden tot voldoen van de facturen.

Onze AGB-codes voor praktijk en afzonderlijke zorgverleners zijn opvraagbaar.

top

BEROEPSBEKWAAMHEID

Jacobine is afgestudeerd als Kunstzinnig therapeut (HBO Leiden), is verpleegkundige en runt haar gezin; Marieke heeft Orthopedagogiek gestudeerd (Radboud Universiteit Nijmegen), is docent (HBO) en actief beeldend therapeut (post HBO) en runt eveneens haar gezin.

Om verantwoord te kunnen blijven werken en te ontwikkelen in ons vak nemen wij regelmatig deel aan intervisiebijeenkomsten van de beroepsverenigingen in onze vakgroepen, conferenties en studiedagen, en onderhouden we contacten met collega’s in het werkveld. Ook volgen we regelmatig bijscholingscursussen, als ook persoonlijke en kunstzinnige vorming en vakseminars. Zowel beroepsmatig als privé zijn wij betrokken bij de organisatie en uitvoering van werkweken, studiesessies en ondersteuning van leerkrachten en coördinatoren die ons consulteren t.a.v. diagnostiek, besluitvorming en praktische aanpak in zorg en begeleiding. Daarnaast coachen we ook studenten in studie en levensloop.

top

REGISTRATIES

Jacobine is geregistreerd als lid van NVKT en NVAZ, resp. de Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapie en de Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders.
Marieke is geregistreerd bij Sampo, de beroepsvereniging van actief beeldende therapeuten.

Register KvK 20166057 te Breda.

top

KLACHTEN

Mocht je vragen hebben of klachten, van welke aard dan ook, schroom dan vooral niet om dit ons te laten weten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Melding maken bij ons is dan ook altijd de eerste stap naar de beste oplossing voor jou. Mochten we er met elkaar niet uitkomen, dan heb je recht op bemiddeling van een onpartijdige klachtenfunctionaris, die door ons is aangesteld.
Indien verdere behandeling van klachten dan gewenst is, werken wij via deze officiële route, gebaseerd op de nieuwe Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), die sinds 1-1-2017 van kracht is.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien